Час роботи: Пн-Чт 10-15
м. Дніпро
Запорізьке шосе 4
(056)378-76-00 (098)158-70-33


м. Запоріжжя
пр.Металургів 21
(098)155-22-00 (0612)32-19-93


Міфи про дерев'яний будинок

Дерев'яне будівництво - досить поширена галузь в архітектурі та дизайні. Будівлі з дерева з'являються як за помахом чарівної палички: зруби, котеджі, лазні, мисливські будиночки, веранди. У процесі створення дерев'яних будівель виникає безліч запитань, на які ми постараємося дати вичерпні відповіді.


Багато пересічних користувачів вважають, що дерев'яна споруда - це максимум подоба літнього будиночка на дачній ділянці. Жити в дерев'яному будиночку, на їхню думку, можна лише в літній час. Насправді будинок із дерева - чудове упорядковане житло, яке може мати добротні вікна та двері, а також бути обладнане телебаченням, сигналізацією, сантехнікою та іншими необхідними системами. Стіни в дерев'яному будинку можуть зводитися різними способами: каркас, колода або зруб. Дерев'яний будинок, побудований фахівцями з урахуванням правил і особливостей матеріалу, стане теплим і затишним житлом.


Деяка необізнаність клієнтів заважає їм зупинити свій вибір саме на будівлях, споруджених із дерева. Мовляв, у такому будинку недостатньо тепло, існує небезпека загоряння, а ще в дереві заводяться якісь жучки. Професійні будівельники легко справляються з усіма перерахованими вище "побоюваннями". Ясна річ, що куріння в ліжку може стати причиною загоряння в будинку з будь-якого матеріалу. Звісно, заперечувати підвищену горючість дерев'яних матеріалів не варто, але під час пожежі дерев'яна балка виявляється більш стійкою, ніж залізобетонна або металева конструкція. За рахунок того, що дерев'яна балка прогорає повільно, вона довго зберігає свою несучу здатність.

Чи варто говорити про те, що найбільш екологічним порівняно з іншими будинками є дерев'яний. Вам не знадобиться кондиціонер, оскільки зруб має властивість дихати, виділяючи корисні речовини. Ось така природна вентиляція! Що стосується довговічності будівлі з дерева, то зруб може прослужити вам понад сто років.


Возврат к списку